Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon : 0 256 312 24 11
Belgegeçer : 0 256 312 92 82
WEB https://nazilliogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : ALTINTAŞ MAH. İSTASYON BUL. HALK EĞITIM BINASI BLOK NO 5 NAZİLLİ / AYDIN
VİZYON : Sosyal paydaşların beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak, değişime açık, güçlü bir kültüre ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, toplumsal sorumluluk bilincinde bir kurum olmaktır.
MİSYON : Sosyal paydaşların konaklama ihtiyaçlarını karşılamak ve turizm-otelcilik sektöründe ihtiyaç duyulan eğitilmiş ara eleman gücünün yetiştirilmesine katkı sağlamak ve bunun yanında üyelerin yeme-içme, dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılamak.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Kurumumuz Nazilli PTT´nin yanında Halk Eğitim Merkezi ile aynı binada hizmet vermektedir. Kurumumuz Nazilli şehir merkezindedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz Nazilli ilçe merkezinde bulunmakta olup Aydın il mekrezine 40 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :